Sankt Annæ Plads 19B, 3. tv., 1250 København K

Kvadratmeter
90
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888

Nyrenoveret lejlighed med havneudsigt

KVARTERET: Yderst attraktivt kvarter lige bag ved Nyhavn, og mellem havnefronten og Bredgade. Kvarteret, der er en del af Frederiksstaden, bærer præg og flotte markante ejendomme. Der er mange små hyggelige restauranter og caféer i kvarteret. Tæt på Langelinie, Amaliehaven og Kongens Have.

EJENDOMMEN: Markant hjørneejendom ved Toldbodgade, der i de seneste år er blevet gennemrenoveret og indrettet til lejligheder. Ejendommen fremstår med flot murstensfacade og skifertag. Der er dørtelefon, kabel-TV, elevator, fællesgård med cykelparkering samt depotrum i stueplan

LEJLIGHEDEN: En sjældent udbudt liebhaverlejlighed med yderst eksklusivt materialevalg. Fra trappeopgangen med elevator, træder du ind i en rummelig entre med garderobeskab og adgang til lejlighedens øvrige rum. Kæmpe højloftet opholdsstue med store vinduespartier mod Toldbodgade, hvorfra der er kig til havnefronten mod Holmen. Opholdsstuen ligger i åben forbindelse til lækkert åbent køkken med Uno Form elementer og alt i hårde hvidevarer. Fra entreen er der adgang til rummeligt soveværelse med indbyggede garderobeskabe, der vender mod den stille fællesgård. Derudover stort lækkert brusebadeværelse med gulvvarme, opmuret bruseniche med mosaiksten, loftspots samt vaske-/tørremaskine. Denne unikke lejlighed fremstår indflytningsklar overalt med flotte bræddegulve, fyldingsdøre og termovinduer.

Book en fremvisning af Sankt Annæ Plads 19B, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.