Østbanegade 11, 4. th., 2100 København Ø

Kvadratmeter
197
Værelser
6
Energimærke
Fredet
Byggeår
1905
KVARTERET: Yderst centralt beliggende hjørneejendom i starten af Østerbro, lige ved Østerport Station. Kastellets og Østre Anlægs grønne arealer er lige om hjørnet. Der er kun kort afstand til Østerbrogades mange specialforretninger, hvis ikke man vælger City, som kun er få minutter væk.

EJENDOMMEN: Super flot og markant hjørneejendom, der er opført i 1905. Ejendommen, der har en meget majestætisk fremtoning, fremstår med flot pudset murstensfacade og sort tegltag. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV, fællesgård og pulterrum til de enkelte lejligheder. Energimærke: Fredet ejendom.

LEJLIGHEDEN: Stor, herskabelig og sjælden udbudt udsigtslejlighed med mange spændende indretningsmuligheder. Fra det store brede herskabelige trappeparti, træder du ind i fordelingsentre med ovenlysvinduer og anretterhjørne. Spændende stue med stort ovalt vindue mod Østbanegade, stor hjørnestue med udsigt til alle byes tårne og til Holmen. Franske fløjdøre til stor rummelig spisestue med samme fantastiske udsigt og med sol hele dagen. Fra entreen er der adgang til flot hvidt elementkøkken med alt i hårde hvidevarer og til rummeligt brusebadeværelse med separat bruseniche, vaskesøjle og håndklædevarmer. Stort master bedroom med flot rundet vinduesparti og klædeskab i hele rummets bredde. Derudover 2 gode børne-/gæsteværelser. Bræddegulve, stuklofter og fyldingsdøre.

Book en fremvisning af Østbanegade 11, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.