Klosterstræde 20, 4., 1157 København K

Kvadratmeter
61
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1813

Charmerende og solrig citylejlighed bag Gråbrødretorv

Kvarteret
Centralt og attraktivt beliggende kvarter midt i City, med al dens charme og atmosfære. Kvarteret omkring Gråbrødretorv bærer præg af hyggelige brostensbelagte gader med masser af caféer, restauranter og specialforretninger. Kun få hundrede meter til Nørreport S-station med Metro.

Ejendommen
Smuk pudset murstensejendom der er opført i 1813. Ejendommen, der er fredet, går rundt om hjørnet fra Gråbrødretorv til Klosterstræde. Ejendommen fremstår med tegltag og forsatsvinduer. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV, lille fællesgård, cykelkælder og pulterrum.

Lejligheden
Spændende og charmerende citylejlighed med masser af sollys. Fra den pæne københavneropgang kommer du til denne unikke bolig. Du træder direkte ind i smuk opholdsstue med bindingsværksvægge og brændeovn. Via franske fløjdøre er der adgang til rummelig spisestue. Begge stuer er sydvestvendte mod Klosterstræde. Fra spisestuen er der adgang til pænt brusebadeværelse med lille bruseniche. Der er ligeledes adgang til pænt elementkøkken i hvidt mod den stille gård og med alt i hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der adgang til lille soveværelse mod den stille ugenerede gård. En charmerende hybel på en fantastisk adresse. Lejligheden fremtræder indflytningsklar med flotte bræddegulve, fyldingsdøre, bindingsværk og forsatsvinduer. En perle der skal opleves.

Book en fremvisning af Klosterstræde 20, 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.