Tornebuskegade 1, 5., 1131 København K

Kvadratmeter
98
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1847

Skøn udsigtslejlighed mellem Kongens Have og Strøget

Kvarteret
Fantastisk velbeliggende hjørneejendom i hyggeligt kvarter ved Kongens Have. Du er kun få skridt fra Nørreport Station, hvor du finder bus og tog. Metroen er kun 230 meter væk. Byens bedste indkøbsmuligheder i Torvehallerne. Strøget og de små sidegader med hyggelige caféer og specialforretninger, er din nabo.

Ejendommen
Flot og markant hjørneejendom på hjørnet af Tornebuskegade og Rosenborggade. Ejendommen, der er fredet, er opført i 1847. Ejendommen fremstår med flot pudset murstensfacade og tegltag. Der er dørtelefon og hyggelig brostensbelagt fællesgård med cykelparkering.

Lejligheden
Spændende udsigtslejlighed på toppen af byen. Fra trappeopgangen ankommer du til lejligheden på 4. sal, hvor der er lille repos og trappe der fører op til lejligheden. Her træder du ind i et kæmpe rum der er badet i lys og opdelt af en smuk gammel skorsten med brændeovn tilsluttet. Der har tidligere været et ekstra værelse, som kan reetableres. Overalt er der udsigt i forskellige retninger, herunder udsigt til Kongens Have og Rundetårn. I åben forbindelse til stuen er der pænt elementkøkken i hvidt med hårde hvidevarer. Derudover er der separat brusebadeværelse med vaskemaskine og håndklædevarmer samt separat toilet. Fra stuen, er der trappe til lille hems med gavlvindue med fantastisk udsigt. En lille perle, som der ikke findes mange af i København.

Book en fremvisning af Tornebuskegade 1, 5.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.