Amagerbrogade 96F, 3. th., 2300 København S

Kvadratmeter
104
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1931

Stor privat tagterrasse og mulighed for garage

KVARTERET: Centralt beliggende ejendom midt på Amagerbrogade med alle dens specialforretninger. Herfra kommer du hurtigt til både City og til lufthavnen. Der er ikke langt til den nye strandpark, ligesom Amager Fælled kan nås på kort tid. Gode transport- og indkøbsmuligheder lige ved hoveddøren.

EJENDOMMEN: Ejendommen, der er opført i 1931, fremstår med murstensfacade og nyere rødt tegltag. Ejerforeningen består af blandet bolig og erhverv og opvarmes via fjernvarme. Der er dørtelefon, parabolantenne, og fællesgård med mulighed for leje af garage og parkeringsplads. Energimærke: D.

LEJLIGHEDEN: En sjælden udbudt lejlighed øverst oppe med direkte udgang til stor solrig tagterrasse og med garage i gården. Fra trappeopgangen, som bliver renoveret, træder man ind i fordelingsentré med adgang til alle lejligheden rum. Kæmpe stue med loft til kip, der er opdelt i et spiseafsnit i forbindelse med et nyere lækkert elementkøkken med alt i hårde hvidevarer og et opholdsafsnit, hvorfra der er direkte udgang til lejlighedens store private tagterrasse mod sydvest, men med sol hele dagen. Fra entreen er der adgang til stort lækkert flisebeklædt brusebadeværelse med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Fra entreen er der ligeledes adgang til stort forældresoveværelse samt til mindre børne-/arbejdsværelse. En indflytningsklar perle.

Book en fremvisning af Amagerbrogade 96F, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.