Silkegade 15, 4. tv., 1113 København K

Kvadratmeter
126
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
1902

Penthouselejlighed med elevator og fælles tagterrasse

Kvarteret
Centralt placeret citylejlighed i spændende kvarter nær Strøget og Købmagergade. Et kvarter i rivende udvikling med mange nye spændende specialforretninger, caféer og restauranter lige ved døren. Der er kun få skridt til Strøget og skal du have ro omkring dig er Kongens Have kun få minutter væk.

Ejendommen
Flot og markant hjørneejendom, der er opført i 1902. Ejendommen fremstår med flot rød murstensfacade og med nyere skifertag. Gården er aflukket med automatisk port. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV, cykelparkering i gården, elevator, stor fælles tagterrasse og kælderrum. Energimærke D.

Lejligheden
Sjælden udbudt penthouselejlighed med fantastisk plaløsning. Via den smukke trappeopgang med elevator træder du ind i stor fordelingsentre med lille arbejdsplads. Fra entreen er der adgang til gæsteværelse med store vinduespartier mod gården og til 2 store og rummlige soveværelser vendt mod Silkegade. Der er ligledes adgang til nyrenoveret gæstetoilet med vaskemaskine og tørretumbler og til stort nyt og lækkert flisebadeværelse med stor bruseniche, For enden af gangen finder du det gamle tårnværelse, der i dag er en fantastisk stue i åben forbindelse til lækkert køkken i hvidt. Her finder du det høje bindingsværksloft og masser af vinduer med kig til byens tage. Derudover dobbelte fløjdøre til rummelig TV-stue
Lejligheden fremtræder indflytningsklar overalt.

Book en fremvisning af Silkegade 15, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.