Eckersbergsgade 4, 2100 København Ø

Kvadratmeter
176
Værelser
7
Energimærke
C
Byggeår
1883 / 1930

Gennemrenoveret 4-fags kartoffelrækkehus

Kvarteret
Kartoffelrækkerne taler for sig selv. Byens landlige oase lige ved Søerne, der huser alle de charmerende rækkehuse i de hyggelige stille gader. Kvarteret byder udover stilhed på hyggelige caféer. Der er ikke langt til hverken City eller Østerbrogade.

Ejendommen
Rækkehuset her, er én af de få 4-fags rækkehuse du finder i kvarteret. Det mærkes selvfølgelig i boligen, men også på den større forhave og den større baggård, så du føler at du har brugbare udearealer. Ejendommen er opført i 1883 med murstensfacade og skifertag.

Indretning
En sjælden udbudt bolig med et hav af lækre detaljer. Indeholder entre med gæstetoilet, stort lækkert køkken fra Oak Studio med hjørnepejs og i åben forbindelse til spisestue med udgang til ugeneret baggård. Første salen indeholder stor opholdsstue med indbygget reol og udgang til solrig altan samt godt arbejdsværelse og gæsteværelse med indbyggede skabe. Det øverste beboelsesplan består af stot master bedroom med walk-in closet, lækkert flisebadeværelse med bruse- og karbad samt dobbelt håndvask. Derudover rummeligt børneværelse. Fra reposen er der adgang til stort disponibelt loftrum. Lækre egetræsgulve overalt.

Book en fremvisning af Eckersbergsgade 4

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.