Dronningens Tværgade 12A, 4. tv., 1302 København K

Kvadratmeter
61
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1780

Citylejlighed udenbopælspligt med elevator og altan

Kvarteret
Yderst centralt beliggende i hjertet af City. Kun få hundrede meter til Kongens Nytorv, Nyhavn og Strøget og i den anden retning Langelinie og Kastellet. Der er gode transport- og indkøbsmuligheder i området, ligesom der kun er kort afstand til byens oase, Kongens Have.

Ejendommen
Baghuset, der naturligvis er tilbagetrukket fra gaden, er opført som pakhus i 1780 og gennemrenoveret og ombygget til ejerlejligheder i 2005. Pakhuset fremstår i dag med flot gulpudset murstensfacade med tegltag. Der er dørtelefon, elevator, kabel-TV, fællesgård og pulterrum til lejlighederne.

Lejligheden
Fantastisk veludnyttet citylejlighed af høj kvalitet. Fra den flotte trappeopgang med elevator, træder du ind i åben fordelingsentre med indbygget garderobeplads og adgang til stort flisebeklædt brusebadeværelse med separat bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Fra entreen er der ligeledes adgang til rummeligt soveværelse med faste garderobeskabe og smart nedklappelig seng, så værelset har flere anvendelsesmuligheder. Entreen går direkte over i lækkert åbent køkken med hvide elementer og alt i hårde hvidevarer og ligger i åben forbindelse til opholdsstuen, hvorfra der er udgang til stor solrig altan mod sydvest. En lille perle med mange anvendelsesmuligheder.

Book en fremvisning af Dronningens Tværgade 12A, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.