Frederiksberg Allé 14, 4. tv., 1820 Frederiksberg C

Kvadratmeter
136
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1890

Penthouselejlighed på Frederiksberg Allé med solrig altan

Kvarteret
Én af Frederiksbergs mest mondæne og eftertragtede adresser. Allén behøver næppe en præsentation. Hele danmarks Champs Elysée med sine hyggelige cafeer, og allé-træer. Frederiksberg Have er på hundrede meter væk og indkøbene klares på Gammel Kongevej.

Ejendommen
Fantastisk smuk og klassisk gulstensejendom med flot murstensfacade og skifertag. Ejendommen der er opført i 1890 har dørtelefon, kabel-TV, hyggelig grøn fællesgård, parkeringspladser foran ejendommen og kælderrum til de enkelte lejligheder.

Lejligheden
En sjælden udbudt lejlighed på toppen af Frederiksberg med stor solrig altan og store lyse rum. Flot klassisk trappeopgang fører dig til denne unikke lejlighed. Lejligheden indeholder fordelingsgang med indbyggede garderobeskabe med adgang til godt børne-/arbejdsværelse ligeledes med indbyggede skabe. Kæmpe opholdsstue med åbent køkken fra BoxOne i hvidt med alt i hårde hvidevarer. Stuen der har foldedøre til den store vestvendte altan er opdelt i et spiseafsnit og et opholdsafsnit, har lys fra alle sider og fra 3 store ovenlysvinduer. Fra stuen er der adgang til stort forældresoveværelse med adgang til stort påklædningsværelse/børneværelse. Derudover stor lækkert flisebadeværelse med kæmpe bruseniche med glasvæg mod soveværelset. Betongulve med med varme og termovinduer.

Book en fremvisning af Frederiksberg Allé 14, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.