Hauser Plads 26, 4., 1127 København K

Kvadratmeter
84
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1854

Uden bopælspligt med udsigt til Rundetårn

Kvarteret
Beliggende nord for Strøget lige ved Kultorvet. Her finder du et stort udbud af spændende specialforretninger og hyggelige caféer. Der er kun få skridt til byens oase, Kongens Have og gode transportmuligheder ved Nørreport S-station & Metroen. Hauser Plads er gennemrenoveret i 2014, med en super hyggelige legeplads og caféer rundt langs pladsen

Ejendommen
Ejendommen er opført i 1854 og er ligesom flere af de andre ejendommen på Hauser Plads fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter. Ejendommen blev opført for bagermester W. C. Rubow, der tillige fik opført nr. 28-20. Ejendommen har inden for de sidste par år fået renoveret trappeopgangen, så den fremstår meget fin.

Lejligheden
Charmerende udsigtslejlighed med 4 store vinduespartier mod Hauser Plads, med udsigt til Rundetårn. Lækkert Koch køkken i massivt elmetræ fra 2018, med en smart lækker sort stenbordplade, der giver et lækkert spil med de synlige gamle bjælker i væggen. Herfra er der udsigt til gården og byens tagrygge. Top smart flisebadeværelse fra 2018 med separat brus og væghængt toilet. 2 store stuer én suite med flotte Dannebrogsvinduer med masser af lysindfald. Hyggeligt soveværelse med skabsvæg stille beliggende mod gården. Lejligheden har lige fået slebet gulvene og er nymalet…. Lige til at flytte ind i.

En perfekt lejlighed til dem derønsker et sommerhus midt i byen !

Book en fremvisning af Hauser Plads 26, 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.