Toftegårds Allé 41, 3. th., 2500 Valby

Kvadratmeter
93
Værelser
3
Energimærke
F
Byggeår
1932

Solrig lejlighed ved Valby Station

Kvarteret
Yderst centralt beliggende kvarter lige ved Valby Station. Kun få hundrede meter til Valby Langgade, med alle dens specialforretninger og hyggelige caféer. Indkøbene klares i Spinderiet som ligeledes er lige om hjørnet, ligesom Søndermarkens Grønne arealer og Carlsbergbyen.

Ejendommen
Stor og markant rødstensejendom, der er opført i 1932, Ejendommen, der fremstår med murstensfacade og rødt tegltag, har dørtelefon, kabel-TV, stor grøn fællesgård med cykelparkering og legeplads. Derudover loftrum til de lejligheden. Ejendommen opvarmes via fjernvarme.

Lejligheden
Meget solrig og veldisponeret lejlighed. Fra trappeopgangen træder du ind i fordelingsentre med lille garderobeskab. Fra entreen er der adgang til stor rummelig opholdsstue med solrig karnap, hvorfra der er udsigt til Valby Station og Toftegårds Plads. Via lille mellemgang er der adgang til flot elementkøkken i hvidt med udsigt til den store fællesgård. Derudover flisebeklædt toilet. Ligeledes fra entreen er der adgang til stort soveværelse mod Toftegårds Allé. Det andet soveværelse, der vender mod fællesgården, har lille garderobeskab samt direkte adgang til stort flot flisebeklædt brusebadeværelse med bruseniche, vaskesøjle og toiletmøbel med nedsænket håndvask. Lejlighedn fremtræder indflytningsklar med fyldingsdøre, parketgulve og termovinduer.

Book en fremvisning af Toftegårds Allé 41, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.