Classensgade 17B, 5. tv., 2100 København Ø

Kvadratmeter
160
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
1909

Tilbud ønskes

Kvarteret
Fantastisk beliggende kvarter på indre Østerbro. Der er kun få meter til søerne og ikke langt til Østerbrogade med alle dens spændende specialforretninger. Lige om hjørnet finder du hyggelige caféer og indkøbsmuligheder.

Ejendommen
Dem der kender og elsker Østerbro, kender også Classensgård. En smuk klassisk bebyggelse i starten af Classensgade. Denne markante ejendom blev opført i 1909 og fremstår med rødmurstensfacade og rødt tegltag.

Lejligheden
Totalrenoveret penthouselejlighed tilbagetrukket fra Classensgade. Fra den smukke gård og flotte trappeforløb kommer du til denne unikke perle på toppen af Classensgård. Fra fordelingsentre er der adgang til 2 gode soveværelser samt til det store lækre køkken fra Wood Affair med spisehjørne med pejs, ovenlysvindue og lækre gulve som er et Polyuretangulv. Fra dette spændende leverum kigger du ind i den store højloftede og solrige stue gennem glas og synlige bjælker. Den bagerste del af lejligheden består af et stort master-bedroom og stort flisebadeværelse med spasnk skifter klinke. med bruseniche samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.En lejlighed udover det sædvanlige.

Book en fremvisning af Classensgade 17B, 5. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.