Galionsvej 1, 3. -2., 1437 København K

Kvadratmeter
162
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1888

HOLMEN

KVARTERET: Holmen er gennem de senest år gået hen og blevet én af de mest attraktive bydele med dens unikke beliggenhed ned til vandet og sine mange kulturelle tilbud. Operahuset og havnebussen lige om hjønet. Mere grøn oase i København findes ikke.

EJENDOMMEN: Torpedohallen, hvis oprindelige stålkontruktion er fra 1952, blev i 2003 gennemrenoveret og indrettet med unikke liebhaverboliger med store glasfacader, altaner og tagterrasser. Der er egen P-plads, bådplads, elevator, affaldsskakt, dørtelefon, kabel-TV og depotrum.

LEJLIGHEDEN: Sjælden udbudt penthouselejlighed med stor tagterrasse og mange gode indretningsmuligheder. Du kommer til denne bolig enten via elevator eller det udvendige trappeforløb. Lejligheden indeholder åben entre med garderobeskab, stort lækkert elementkøkken i hvidt i åben forbindelse til stor opholdsstue med dobbelt lofthøjde og store panoramavinduer samt udgang til stor østvendt altan med morgensol og smukt udsyn udover vandet ved bastionerne. Fra stuen er der adgang til 2 store rummelige soveværelser, det ene med vestvendt altan samt til stort flisebeklædt brusebadeværelse i hvidt med vaskesøjle. Fra stuen er der trappe til lejlighedens øverste plan, som består af TV-stue med udgang til kæmpe vestvendt tagterrasse med eftermiddagssol.

Book en fremvisning af Galionsvej 1, 3. -2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.