Sankt Annæ Plads 19B, 3. tv., 1250 København K

Kvadratmeter
90
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1898

Udsigtslejlighed på Sankt Annæ Plads med elevator

Kvarteret
Én af byens bedste adresser lige ved havnefronten mellem Nyhavn og Amalienborg. Kvarteret der er en del af Frederiksstaden, byder på alle byens attraktioner og et væld af spændende caféer og restauranter. Kun få minutter fra Kongens Nytorv med bus og Metro.

Ejendommen
Historisk og smuk hjørneejendom på Sankt Annæ Plads. Ejendommen der er opført i 1898, fremstår markant i røde mursten med udsmykninger, ornamenter og skifertag. Ejendommen har dørtelefon, elevator, affaldsskakt og smuk brostensbelagt fællesgård.

Lejligheden
En unik udsigtslejlighed med højt til loftet. Fra det smukke portparti, gård og elevator kommer du til denne lyse lejlighed der indeholder stor fordelingsentre med garderobeskabe. Fra entreen træder du ind i den store højloftede opholdsstue med store vinduespartier og udsyn til havnefronten. I stuen findes smuk indbygget reol i hele stuens bredde. I åben forbindelse til stuen ligger lækkert Unoform køkken med hårde hvidevarer. Ligeledes fra entreen er der adgang til stort rummeligt soveværelse mod den stille fællesgård og med masser af indbyggede garderobeskabe. Derudover lækkert brusebadeværelse med separat bruseniche og vaskemaskine. En lejlighed lang udover det sædvanlige.

Book en fremvisning af Sankt Annæ Plads 19B, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.