Grækenlandsvej 35, 4. th., 2300 København S

Kvadratmeter
53
Værelser
2
Energimærke
E
Byggeår
1934

Skøn udsigtslejlighed tæt på Amager Strandpark

Kvarteret
Attraktivt kvarter mellem Amagerbrogade og Amager Strandpark. Der er gode indkøbsmuligheder og masser af specialforretninger på Amagerbrogade. Der er kun få hundrede meter til de grønne områder ved Amager Strandpark. Begge steder med gode transportmuligheder.

Ejendommen
Pæn hjørneejendom fra 1934, der er opført med murstensfacade og tegltag. Ejendommen har dørtelefon, stor grøn fællesgård med lille haveareal og cykelparkering. Derudover pulterrum til de enkelte beboere i både kælder og på loftetage. Administreres af professionel administrator.

Lejligheden
Skøn 2 værelses lejlighed øverst i ejendommen, med fantastisk udsigt til begge sider. Fra opgangen træder du ind i lille fordelingsentre med adgang til flisebeklædt brusebadeværelse. Fra entreen er der adgang til stor solrig opholdsstue med fransk altan og udsigt udover lav bebyggelse og boldbaner. Rummeligt soveværelse mod den store fællesgård og med udsigt over villakvarteret mod Amager Strandpark. Derudover hvidt elementkøkken med udgang til lille delealtan med den samme skønne udsigt som fra soveværelset. Lejligheden fremstår overalt med termovinduer, bræddegulve og trædøre. Der skal påregnes nogen istandsættelse. En billig og fantastisk begynderlejlighed.

Book en fremvisning af Grækenlandsvej 35, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.