Sankt Gertruds Stræde 8B, 1. tv., 1129 København K

Kvadratmeter
61
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1735 / 1968

Charme og fælles tagterrasse ved Kongens Have

KVARTERET: Yderst attraktivt beliggende ejendom i det hyggelige kvarter ved Rosenborg mellem Kongens Have og Kultorvet. Der er kun få skridt til Strøget med alle de spændende specialforretninger og til Nørreport S-Station og Metro. Kongens Have og Botanisk Have er lige om hjørnet.

EJENDOMMEN: En gammel, men meget flot og velvedligeholdt murstensejendom med bindingsværk og tegltag. Ejendommen er opført i 1735 og fredet. Ejendommen har dørtelefon, hyggelig fællesgård, fællesvaskeri, fælles loftrum og adgang til fælles tagterrasse. Energimærke: Fredet.

LEJLIGHEDEN: En unik og spændende Citylejlighed med den helt rigtige beliggenhed og de gamle detaljer velbevaret. Fra den klassiske københavneropgang træder du ind i lille hyggelig fordelingsentre med adgang til nyere elementkøkken i hvidt med udsigt til den charmerende fællesgård og med kogeplads i det gamle ildsted. Fra køkkenet er der adgang til rummeligt soveværelse mod gården. Fra entreen er der adgang til spisestue som ligger i forbindelse med opholdsstue. Begge disse smukke stuer vender mod det hyggelige Sankt Gertruds Stræde. Fra entreen er der ligeledes adgang til lille brusebadeværelse med klinkegulv. En super lejlighed, til det unge par eller til dem, der vil dele. Fremtræder flot overalt med parketgulve, forsatsvinduer, fyldingsdøre og høje paneler.

Book en fremvisning af Sankt Gertruds Stræde 8B, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.