Dr. Priemes Vej 14, 1. tv., 1854 Frederiksberg C

Kvadratmeter
97
Værelser
3
Energimærke
B
Byggeår
1999

Stor solrig altan og elevator ved Frederiksberg Allé

Kvarteret
Én af Frederiksbergs mest mondæne og eftertragtede adresser på hjørnet af Frederiksberg Allé og Dr. Priemes Vej, der med sine hyggelige cafeer, og allé-træerne henleder tankerne på Champs Elysée i Paris. Frederiksberg Have er 100 meter væk og inden længe står Metroen klar ved Platanvej.

Ejendommen
Oprindelig var det ABC teatret, som lå på denne matrikel. Ejendommen der er opført i 1999 har alle tænkelige faciliteter såsom dørtelefon, elevator, affaldsskakt, grøn fælleshave, cykelrum, kælderrum og underjordisk P-kælder. Vil du have stil, sol, ro og fred, så er dette oasen på Frederiksberg.

Lejligheden
En sjælden udbudt lejlighed med stor solrig altan og store lyse rum. Flot nymalet trappeopgang med elevator bringer dig til denne unikke lejlighed. Lejligheden indeholder rummelig fordelingsentre med indbygget garderobeskab og adgang til stort brusebadeværelse med rund bruseniche og gulvvarme. Fra entreen er der adgang til stort forældresoveværelse med skabsvæg i hvid og til børneværelse, ligeledes med skabe. Begge vendt mod den stille vej. Stor vestvendt opholdsstue med udgang til den store solrige altan hvorfra du kigger til den grønne fælleshave. Flot køkken i hvidt med alt i hårde hvidevarer, stor spiseplads og samme smukke udsigt som fra opholdsstuen. Lejligheden fremtræder med mørke parketgulve, termoruder og opvarmes via fjernvarme.

Book en fremvisning af Dr. Priemes Vej 14, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.