Sankt Hans Torv 3, 2. tv., 2200 København N

Kvadratmeter
184
Værelser
6
Energimærke
D
Byggeår
1884

Herskabelig hjørnelejlighed på Sankt Hans Torv

Kvarteret
Sankt Hans Torv er til stadighed én af byens mest attraktive adresser. Torvet oser af liv og charme. Her finder du alt. Unge og gamle. Forretningsfolk og kreative mennesker. Kvarteret er kendt for sit unikke cafémiljø og gode restauranter.

Ejendommen
En præsentabel hjørneejendom, som bemærker sig med sin flotte facade. Ejendommen, der er opført i 1884, har skifertag og fjernvarme. Til ejendommen er der et stor grønt gårdmiljø med legeplads. Derudover dørtelefon, kabel-TV og pulterrum.

Lejligheden
En sjælden udbudt lejlighed, der i 2002 blev gennemgribende ombygget. Fra det brede trappeforløb træder du ind i fordelingsentre med adgang til stor hjørnestue direkte mod Sankt Hans Torv med franske døre til kæmpe værelse. Den store spisestue er i åben forbindelse til flot hvidt Poggenpohl-køkken med stålbordplade, alt i hårde hvidevarer og udgang til solrig altan mod den store fællesgård. Den bagerste del af dejligheden indeholder 3 gode soveværelser samt brusebadeværelse i mosaik med bruseniche samt gæstetoilet. En spændende herskabslejlighed med termoruder, bræddegulve, fyldingdøre, stuklofter og radiatorskjulere.

Book en fremvisning af Sankt Hans Torv 3, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.