Hedebygade 17, 4. th., 1754 København V

Kvadratmeter
41
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1884

Solrig, nyistandsat og med altan.

Kvarteret
Yderst attraktivt kvarter på indre Vesterbro. En stille ensrettet gade tæt på Enghaveparkens grønne arealer og på Vesterbrogade med det nye madmekka, West Market og mange gode indkøbs- og transportmuligheder. Kvarteret byder på masser af spændende og hyggelige caféer.

Ejendommen
Pæn, velholdt og klassisk ejendom. Ejendommen, der er opført i 1884, fremstår med flot murstensfacade og skifertag. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV, stor grøn fællesgård samt pulterrum til de enkelte lejligheder. Inde længe kommer der altaner på lejlighederne til gårdsiden.

Lejligheden
En lille men yderst veldisponeret begynderlejlighed på en fantastisk beliggenhed på indre Vesterbro. Fra flot københavneropgang kopmmer du til denne smukke hybel. Lejligheden indeholder lille fordelingsentre med adgang til alle lejlighedens rum. Flot flisebeklædt brusebadeværelse i hvidt, flot nyistandsat elementkøkken i hvidt med hårde hvidevarer og med kig til ejendommens smukke grønne fællesgård. Flot og rummelig opholdsstue, der ligger badet i eftermiddags- og aftensolen. Stuen fremstår med flot bindingsværksvæg. Derudover pænt soveværelse vendt med fællesgården med garderobeskabe. Herfra bliver der inden længe udgang til stor altan. Lejligheden fremstår indflytningsklar overalt med fjernvarme, termovinduer, fyldingsdøre og flotte bræddegulve.

Book en fremvisning af Hedebygade 17, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.