Sølvgade 24, 3. th., 1307 København K

Kvadratmeter
99
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1925

Højloftet med skråkig til Kongens Have

KVARTERET: Yderst central og meget attraktivt kvarter lige op overfor byens åndehul, Kongens Have. Kvarteret der ligeledes huser Nyboder, byder på mange små hyggelige gade og der er ikke langt til hverken Kastellet, Havnrefronten eller KongensNytorv. Gode transport -og indkøbsmuligheder lige om hjørnet.

EJENDOMMEN: Meget smuk, klassisk og præmieret ejendom opført i 1925. Denne smukke hjørneejendom fremstår med flot murstensfacade og sort tegltag. Kæmpe flot portparti der fører ind til bred herskabelig trappeforløb med gulvtæppe. Dørtelefon, kabel-TV, fællesgård., fællesvaskeri og kælderrum. Energimærke: D.

LEJLIGHEDEN: Sjælden udbudt og unik herskabelig 2 værelses lejlighed i én af byens smukkeste ejendomme. Fra den store herskabelige trappeopgang og repos træder du ind i åben fordelingsentre, hvorfra der er adgang til det nye åbne og lyse elementkøkken i forbindelse med den kæmpestore og højloftede stue (Oprindelig 2 stuer) med flere store vinduespartier med masser af eftermiddagssol og skråkig til Kongens Have og Rosenborg Slot. Fra lille mellemgang med vindueskig til Nyboder, er der adgang til rummeligt soveværelse med samme skønne udsigt og stort indbygget garderobeskab. Fra entreen er der adgang til stort lækkert flisebeklædt brusebadeværelse med stor bruseniche og vaskemaskine. Fremstår indflytningsklar overalt med parketgulve og forsatsvinduer.

Book en fremvisning af Sølvgade 24, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.