Helgolandsgade 6A, 4. th., 1653 København V

Kvadratmeter
113
Værelser
2
Energimærke
B
Byggeår
1893

Unik tagterrasse + privat terrasse

Kvarteret
Beliggende perfekt på indre Vesterbro. Gåafstand til indre by, det hippe kødbyen, Hovedbanegården, Tivoli og en mekka af specialforretninger. Det er en rolig gade mellem Vesterbrogade og Istedgade hvor stilheden kan nydes.

Ejendommen
Fælles tagterrasse på over 140m2 pryder toppen af denne ejendom. Der er ugeneret udsigt til alle sider, hvor kun Dronningens Københavns tårne er i vejen for kigget. Der er udekøkken, grillpladser og udendørsbrusere heroppe. Ejendommen er super lækker og opført i 1893. Den fremstår med mange fine detaljer og i rigtig god stand efter den store ombygning i 2008 af arkitektfirmaet Tegnestuen B19. Tidligere havde Vestre Borgerdyd Skole til huse i ejendommen. Lækker aflukket gård med masser af grønt. Desuden 100 MB fibernet og pulterrum.

Lejligheden
Efter en tur i den herskabelige trappeopgang, kommer du op til stor repos med indgang til lejligheden. Fin entré med skabsplads. Super flot badeværelse med lækre fliser på gulv og bruseområde. Det er meget atypisk med den størrelse badeværelse på Vesterbro. Et masterbedroom, som for en gang skyld lever op til sit navn. Det er over 30m2 og det har masser af indbygget skabe. Et kæmpe køkken/alrum på over 40m2 i direkte forbindelse med stuen. Highend køkken med alt i hårde hvidevarer. Vinduer fra gulv til loft og privat terrasse i hele lejlighedens brede der ligger S/V vendt med sol hele dagen. Kom op oplev denne unikke lejlighed, du vil ikke blive skuffet.

Book en fremvisning af Helgolandsgade 6A, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.