Torvegade 23, 5. th., 1400 København K

Kvadratmeter
111
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1888

Gennemrenoveret udsigtslejlighed med elevator

KVARTERET: Beliggende i starten af det attraktive og hyggelige Christianshavn med kanalerne og de brostensbelagte gader med små gamle byhuse, caféer og restauranter. City og voldenes grønne arealer er i gåafstand. Metro på Christianshavns Torv.

EJENDOMMEN: Markant bevaringsværdig funkisejendom opført i 1933 i gule mursten og med tegltag. Ejendommen opvarmes via fjernvarme og har dørtelefon, kabel-TV og elevator. Fælles gård med gårdterrasse. Stort tørreloft samt loftsrum til hver lejlighed. Sælger indfrier fælleslån på ca. kr. 75.000,-.

LEJLIGHEDEN: Utrolig lys penthouselejlighed, uden skrå vægge, med ugeneret udsigt over byens tage og spir. Lejligheden er gennemrenoveret fra top til tå i højeste standard. Fra trappeforløbet med elevator træder du ind i stor fordelingsentré med adgang til alle lejlighedens rum. To store sydvendte stuer ensuite med karnap i opholdsstue og fransk altan i spisestue. Stuerne har et helt særligt lysindfald, der bør opleves, og der er kig til havnen, Christiansborg og det gamle Christianshavn. Rummeligt soveværelse mod gården med udsigt ind over byen med Marmorkirken i baggrunden. Børne-/arbejdsværelse med stor skabsvæg. Nyt, hvidt grebsfrit elementkøkken fra Svane med spiseplads og alt i hårde hvidevarer fra Siemens, vaskesøjle fra Asko Vølund, Corian bordplade, Quooker og emhætte med motor monteret på loftet. Nyt badeværelse med italienske fliser, Vola-tilbehør, gulvvarme og bruseniche med glasdøre. Fremstår overalt med pæne gulve, filtede og nymalede vægge og lofter, nye vinduer og nye el-installationer.

Book en fremvisning af Torvegade 23, 5. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.