Nicolai Eigtveds Gade 36, st. tv., 1402 København K

Kvadratmeter
241
Værelser
5
Energimærke
C
Byggeår
2000

Uden bopælspligt direkte til kanalen

Kvarteret
Attraktivt beliggende kvarter i det stille eksklusive hjørne af Christianshavn mod vandet og byen. Kun få minutters gang til Christianshavns Torv med indkøbsmuligheder og Metro. Såvel City som lufthavnen nås på ganske få minutter. En oase midt i den pulserende metropol.

Ejendommen
Bebyggelsen er præmieret af Københavns Kulturfond som en moderne fortolkning af pakhusene nord for Knippelsbro. Ejendommen er opført i 2000 i let glas og kobber. Bygningen står om dagen som et elegant glashus, mens det om aftenen funkler med lys indefra, der spejler sig i vandet. Energimærke: C.

Lejligheden
Sjælden udbudt liebhaverlejlighed uden bopælspligt og med god planløsning. Via den eksklusive trappeopgang med elevator og affaldsskakt, træder du ind i en unik, højloftet og moderne lejlighed indeholdende stor møblerbar hall med adgang til soveværelse med indbyggede garderobeskabe og flot badeværelse med loftspots, håndklædevarmer, gulvvarme og mosaiksten. Kæmpe opholdsstue med store vinduespartier direkte ud til kanalen og med kig til den Sorte Diamant. Kæmpemæssig spisestue med samme skønne udsigt og med adgang til stort lækkert spisekøkken med sorte elementer og alt i hårde hvidevarer. Lille mellemgang med stort karbadeværelse og med adgang til 2 store soveværelser. En helt igennem unik lejlighed, hvor der ikke er sparet på materialevalget.

Book en fremvisning af Nicolai Eigtveds Gade 36, st. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.