Grønnegade 43, 3., 1107 København K

Kvadratmeter
72
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1690 / 1890

Skøn og solrig lejlighed i Grønnegadekvarteret

Kvarteret
Grønnegadekvarteret er kendt af alle københavnere. Et charmerende og livligt kvarter midt i dronningens København, der byder på et hav af spændende caféer og specialforretninger af enhver slags. Kongens Have er lige om hjørnet, ligesom Kongens Nytorv med Metro og busser.

Ejendommen
Gadens smukkeste ejendom, der er opført i 1690 og sidenhen ombygget i 1890. Ejendommen fremstår med flot renoveret facade til både gade- og gårdside og rødt tegltag. Der er ligeledes nyere vinduer. Ejendommen har dørtelefon, fællesgård med cykelparkering og kabel-TV.

Lejligheden
En yderst veldisponeret og charmerende citylejlighed med mange indretningsmuligheder. Fra den flotte bindingsværkopgang, træder du ind i lille fordelingsentre. De 3 solrige rum mod Grønnegade kan indrettes som 2 stuer og et soveværelse eller som delelejlighed med 2 soveværelser. Hvidt elementkøkken med hårde hvidevarer, som trænger til udskiftning. Via charmerende mellemgang over gården kommer du til pænt flisebadeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Lejligheden, der trænger til en kærlig hånd, har høje paneler, fyldingsdøre og bræddegulve og sildebensparket. En super citylejlighed med et kæmpe potentiale.

Book en fremvisning af Grønnegade 43, 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.