Åbenrå 25, 1., 1124 København K

Kvadratmeter
92
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1733 / 1981

Liebhaverlejlighed i forskudte plan

KVARTERET: Roligt og centralt beliggende gade mellem Strøget og Kongens Have. Kvarteret byder derfor på masser af specialforretninger, caféer og restauranter. Der er gode indkøbsmuligheder lige om hjørnet, ligesom Nørreport Station med Metro og busser, kun er få hundrede meter derfra.

EJENDOMMEN: En lille hyggelig og charmerende ejendom med kun 4 lejligheder. Ejendommen, der er fredet, er opført i 1733. Den fremstår i dag med flot pudset murstensfacade og tegltag. Der er smukt portparti i glas med ny dørtelefon, kabel-TV og flot lille fællesgård.

LEJLIGHEDEN: En spændende og utraditionel liebhaverlejlighed, med detaljer som du ikke møder i andre lejligheder. Fra det smukke indgangsparti i glas og den flotte trappeopgang, træder du ind i lille fordelingsentre med adgang til lille depotrum og til stort karbadeværelse i lyst marmor med vaskemaskine. Fra entreen er der indgang til den store opholdsstue med synligt bindingsværk, loftsbjælker, brændeovn og fransk altan mod den hyggelige fællesgård. Fra stuen kan du kigge ned i spisekøkkenet, som har store vinduesfag mod gaden og alt i hårde hvidevarer. Derudover stort rummeligt soveværelse vendt mod gården, ligeledes med synligt bindingsværk og loftsbjælker samt garderobeskabe. Lejligheden fremstår overalt med flotte bræddegulve, fyldingsdøre og koblede vinduer. En sand perle midt i byen.

Book en fremvisning af Åbenrå 25, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.