Nørre Voldgade 9, 2. tv., 1358 København K

Kvadratmeter
184
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1878

Luksuslejlighed med masser af detaljer

Kvarteret
Her i hjertet af København sælges denne lejlighed med udsigt ud over den totalrenoverede Nørreport station, med sine hængende haver og nyanlagte plads. Lejligheden for mennesket, der elsker det ægte storbyliv. Et liv, hvor man som tilskuer kan nyde livet eller deltage i hovedstadens fordele og specielt kvarterets udeliv i form af Torvehallerne og Israels Plads - Totalt renoverede uderum med ny istandsatte basketbaner og legepladser - eller bare en medbragt kaffe i solen i Ørstedsparken. Hver dag - lige udenfor døren. Ørstedsparken åbnede i 1879 og den blev efterfølgende fredet i 1963. Den er over 65.000m2 og har fået et kæmpe løft inden for de sidste par år, efter den er smeltet sammen med Israels Plads i 2014.

Ejendommen
Smuk og majestætisk murstensejendom beliggende på hjørnet af Nørre Voldgade og Vendersgade lige ved "den nye" Nørreport St. Ejendommen er opført i 1878 i røde mursten, men mange flotte udskæringer. Et flot tårn pryder toppen af ejendommen. Ejendommen byder på præsentabel trappeopgang moderne termovinduer. Her befinder man sig i hjertet af det gamle København, hvorfor man har både indkøbsmuligheder, restauranter og kulturliv lige ved døren.

Lejligheden
Liebhaveri i topklasse. Fra den åbne entré med biopejs, føres man direkte videre ind i det dejlige køkken-alrum og et helt unikt lysindfald og udsigt. Gulvene er nogle af Københavns længste med længde på 14 meter. Kombineret med en bredde på 45 cm, er gulvene nogle af Københavns flotteste. De er naturligvis fra Dinesen. Det lækre køkken fra Boffi byder på Italienske køkkendrømme midt i København med masser af skabs- og opbevaringsplads samt moderne faciliteter. Alrummet lokker desuden med en TV/sofa-afdeling samt en hyggelig spiseplads hvor biopejsen er gennemgående ud til entréen. Køkken alrummet er på over 80m2 og er lyst og venligt med en fantastisk atmosfære. Udgang til oprindelig balkon hvor udsigten kan nydes over byens puls. Stort lækkert masterbedroom beliggende ned af Vendersgade med indbygget skabsvæg. Endvidere direkte adgang til masterbedrommets egne private badeværelse i Italiensk stil. De flotteste sten på gulv, en lækker marmor bordplade og designer toilet og vask udgør dette badeværelset der er taget ud af et boligmagasin. 2 dejlige værelser med plads til både børn og voksne mod gården. Denne afdeling rummer lejlighedens 2. badeværelse med vaskesøjle, toilet og separat brus. Dette er en skøn storbylejlighed, som især appellerer til yngre par, der ønsker at have det hele ved hånden. Her mærker man storbyens puls, samtidig med, at man har mulighed for at trække sig tilbage. En unik bolig med mange muligheder - bør opleves!

Book en fremvisning af Nørre Voldgade 9, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.