Nikolajgade 20, 3. tv., 1068 København K

Kvadratmeter
92
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888

Charmerende hjørnelejlighed ved kanalerne

KVARTERET: Stille og yderst attraktivt kvarter mellem Kongens Nytorv og kanalerne. Kvarteret bærer præg af hyggelige brostensbelagte gader med smukke klassiske huse. Der er kun få minutters gang til Strøget med dets specialforretninger, Kongens Nytorv og kanalerne.

EJENDOMMEN: Flot, velvedligeholdt og klassisk hjørneejendom opført i 1799. Ejendommen der er fredet, har gennem de seneste år fået renoveret såvel facade som trappeopgang. Den fremstår med flot pudset facade og tegltag. Dørtelefon, kabel-TV, cykelkælder og mulighed for kælderrum. Energimærke: Fredet.

LEJLIGHEDEN: Super hyggelig og sjælden udbudt hjørnelejlighed der oser af sjæl og charme. Fra den nyistandsatte trappeopgang træder du ind i lille entre i åben forbindelse til hyggeligt og rustikt køkken vendt mod gården med "klinkegulv" og hårde hvidevarer. Ligeledes adgang til stor mellemgang med gæsteseng, som fører videre til badeværelse med brusekabine og vaskesøjle. Fra køkkenet er der adgang til hyggelig spisestue med brændeovn og til stor solrig hjørnestue, begge med synlige loftsbjælker og flere vinduesfag mod gaden. Derudover stort rummeligt soveværelse med indbyggede garderobeskabe. Lejligheden fremtræder overalt med flotte gamle bræddegulve, fyldingsdøre, paneler og synligt bindingsværk.

Book en fremvisning af Nikolajgade 20, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.