Vævergade 5, 2. tv., 2200 København N

Kvadratmeter
72
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1881

Stor solrig altan mod grøn oase

Kvarteret
Et attraktivt kavrter i et lille hyggeligt hjørne af indre Nørrebro. Kvarteret bærer præg af små lukkede gader, hyggelige caféer og ikke mindst af de grønne arealer, der findes ved Hans Tavsens Park, Assistentkirkegården og Folkets Park. Der er kun få meter til Rantzausgade og Nørrebrogade med gode transport- og indkøbsmuligheder.

Ejendommen
Flot og klassisk ejendom opført i 1881. Ejendommen fremstår med flot murstensfacade og tegltag. Ejerforeningen, der består af denne trappeopgang, er meget veldrevet. Der er dørtelefon, kabel-TV, kælderrum, fællesvaskeri og stor grøn fællesgård med cykelparkering, legeplads og grillplads.

Lejligheden
Yderst charmerende og solrig lejlighed der er meget delevenlig. Fra trappeopgangen, træder du ind i pæn fordelingsentre med stort garderobeskab (Det gamle toilet) og adgang til stort rummeligt badeværelse med mosaikgulv og charmerende træbadekar. Fra entreen træder du ind i lejlighedens midtpunkt, det store spisekøkken, hvorfra der er udgang til stor solrig altan der har frit udsyn udover den stor grønne fællesgård og med kig til spiret på Hellig Kors Kirke. Derudover stor opholdsstue mod gaden og mindre værelse, ligeledes mod gaden. Den selvstændige indgang til disse rum, gør lejligheden yderst velegnet som delelejlighed. Lejligheden fremstår overalt med flotte gamle detaljer som bræddegulve og fyldingsdøre. Lejligheden har termoruder og fjernvarme.

Book en fremvisning af Vævergade 5, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.