Knabrostræde 25, 3. th., 1210 København K

Kvadratmeter
81
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1838

Superflot Citylejlighed i 2 plan ved Frederiksholms Kanal.

KVARTERET: Yderst attraktivt og stille kvarter mellem Stræderne og Frederiksholms Kanal. Kvarteret byder på små charmerende brostensbelagte stræder med mange hyggelige caféer og specialforretninger. I løbet af få år vil Metroen være få hundrede meter væk. Såvel Kongens Nytorv som Rådhuspladsen er i kort gåafstand der fra.

EJENDOMMEN: Flot og velvedligeholdt hjørneejendom, der er opført i 1838. Ejendommen, der er fredet, har flot pudset murstensfacade og tegltag. Flot tæppebelagt trappeopgang og brostensbelagt fællesgård med lille grøn krog og cykelparkering. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV, kælderrum og fællesvaskeri. Energimærke: Fredet.

LEJLIGHEDEN: Superflot Citylejlighed i 2 plan med en god planløsning og lige til at flytte ind i. Fra den flotte trappeopgang træder du ind i entre med garderobeskab. Stor vinkelstue mod Badstuestræde i åben forbindelse til nyere elementkøkken i sort med vindue til ejendommens fællesgård. Den lyse stue er opdelt i et opholdsafsnit og et spiseafsnit. Fra stuen er der trappe til lejlighedens øverste plan, der består af repos, rummeligt soveværelse med garderobeskab og kig til byens tårne. Rummeligt gæsteværelse mod gaden, ligeledes med garderobeskab. Derudover stort lækkert flisebeklædt brusebadeværelse med håndklædevarmer og bruseniche med glas mosaiksten. Lejligheden fremtræder indflytningsklar overalt med flotte bræddegulve, høje paneler, fyldingsdøre og synlige loftsbjælker. Skal absolut opleves.

Book en fremvisning af Knabrostræde 25, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.