Halmtorvet 29F, 4. tv., 1700 København V

Kvadratmeter
83
Værelser
1
Energimærke
B
Byggeår
1864 / 2008

Penthouselejlighed i Alfred Benzons gamle ejendom

Kvarteret
Kvarteret her er vel nok én af de områder i byen, der har stået for den største udvikling de seneste år. Kvarteret bærer præg af små hyggelige gader med flotte markante ejendomme og huser bl.a. Kødbyen med alle dens spændende caféer og restauranter. Dette trendy kvarter tiltrækker byens kreative folk.

Ejendommen
Hovedejendommen er opført i 1864 og har huset medcinalvirksomhed indtil den for få år tilbage, blev omdannet til lejligheder af Kant Arkitekter og designeren Morten Voss. Der er dørtelefon, elevator, stor grøn gård, cykelparkering, kabel-TV og kælderrum. Alt hvad en moderne ejendom kan tilbyde.

Lejligheden
En super spændende og yderst veludnyttet penthouselejlighed, der også har fundet vej til Bo Bedres forside. Via det store grønne gårdrum, tager du elevatoren til denne skønne og solrige udsigtslejlighed, hvor det står klart at Kim Grenaa´s kreative sans har sat sine spor. Lejligheden indeholder møblerbar fordelingsentre med garderobeskab og adgang til stort lækkert bruse/karbadeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Fra entreen træder du ind i stor lys stue med åbent køkken med stor spiseplads og for enden et opholdsafsnit. Udfor køkkenet, er der til den ene side foldedør til fransk altan og til den anden udgang til 7 kvm. solrig altan med fantastisk udsigt. Fra stuen er der adgang til stort rummeligt soveafsnit med plads til skab på hele den ene væg og med ovenlysvindue. En gennemført unik lejlighed med mange spændende detaljer, som absolut skal opleves.

Book en fremvisning af Halmtorvet 29F, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.