Sankt Annæ Plads 8, 2.., 1250 København K

Kvadratmeter
186
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888

FREDERIKSSTADEN

KVARTERET: Yderst attraktivt kvarter lige bag ved Nyhavn og mellem havnefronten og Bredgade. Kvarteret, der er en del af Frederiksstaden, bærer præg og flotte markante ejendomme. Der er mange små hyggelige restauranter og caféer i kvarteret. Tæt på Langelinie og Kongens Have.

EJENDOMMEN: Flot ejendom, der for få år siden er blevet gennemrenoveret i forbindelse med ombygning fra erhverv til beboelse. Ejendommen er opført i 1797 og fremstår med flot pudset facade og tegltag. Der er dørtelefon, kabel-TV og lille fællesgård.

LEJLIGHEDEN: Sjælden udbudt liebhaverlejlighed uden bopælspligt. Lejligheden indeholder stor fordelingsentre med franske altaner. Fra entreen er der adgang til vaskerum med vaskesøjle, stort lækkert soveværelse med indbyggede skabe og til stort gæsteværelse ligeledes med indbyggede skabe. Fra entreen træder du direkte ind i den kæmpemæssige opholdstue der er opdelt i et opholdsafsnit og et spiseafsnit i åben forbindelse til lækkert køkken i hvid med hårde hvidevarer. Masser af vinduesfag mod Sankt Annæ Plads. Derudover stort lækkert brusebadev;relse med opmuret bruseniche og gulvvarme. På den modsatte side af trappeopgangen findes yderligere et værelse i samme høje kvalitet. Lejligheden fremtræder indflytningsklar overalt med et eksklusivt materialevalg.

Book en fremvisning af Sankt Annæ Plads 8, 2..

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.