Kronprinsessegade 46A, 1. tv., 1306 København K

Kvadratmeter
99
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1807

Udsigt direkte til Kongens Have

KVARTERET: Vel nok én af byens mest attraktive kvarterer med Kongens Have som direkte nabo. Der er kun få hundrede meter til Grønnegadekvarteret med hyggelige caféer og specialforretninger. Kastellet og Kongens Nytorv med Metro er også lige om hjørnet.

EJENDOMMEN: Flot og markant ejendom, der er opført i 1807. Ejendommen, der er fredet, fremstår med flot murstensfacade og tegltag. Ejendommen har flot trappeopgang, dørtelefon, kabel-TV, fælles gård med parkeringspladser samt loftrum. Energimærke: Fredet ejendom.

LEJLIGHEDEN: Sjældent udbudt liebhaverlejlighed med fantastisk udsigt til Kongens Have. Fra den smukke trappeopgang træder du ind i lille entré med garderobeplads i det gamle ildsted. Herfra er der adgang til flot flisebeklædt brusebadeværelse med opmuret bruseniche og vaske-/tørremaskine. Mellemgang med adgang til stor lækker opholdsstue med udsigt til Kongens Have. Samme unikke udsigt er der fra soveværelset med stort indbygget garderobeskab og fra det hyggelige børne-/arbejdsværelse. Fra opholdsstuen er der fransk dør til det store lyse køkken/alrum med nyere lækkert køkken i hvidt med granitbordplade og alt i hårde hvidevarer. Fra alrummet er der udsigt til fællesgården og skråkig til Kongens Have. En perle der fremstår indflytningsklar overalt med flotte bræddegulve, fyldingsdøre og synligt bindingsværk.

Book en fremvisning af Kronprinsessegade 46A, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.