Nybrogade 24, 2., 1203 København K

Kvadratmeter
193
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1730

Udsigt til kanalen

KVARTERET: Livet i kvarteret byder på hyggelige stræder med mange specialbutikker og fantastiske cafe´er og restauranter. Alligevel er her tale om en stille og rolig beliggenhed til trods for at man er i hjertet af City.

EJENDOMMEN: Flot renoveret ejendom fra 1730 med hyggelig brostensbelagt gård og repræsentabel opgang med blå løber som fører dig op til denne smukke lejlighed. E/F har besluttet at sætte opgangen istand via opsparing i grundfonden. Ejendommen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter.

LEJLIGHEDEN: En helt unik lejlighed. Både lejligheden og ejendommen er for få år siden gjort i stand fra a til z. Fra den flotte opgang kommer man ind i entreen med indgang til flot luksus badeværelse. Endvidere stor spisestue samt 3 særdeles smukke stuer en suite mod kanalen og dermed en fantastisk udsigt til kanalerne og alle de historiske bygningsværker overfor. Endnu et værelse ud mod gården, med mulighed for egen indgang fra opgangen. Super lækkert Koch køkken med låger i amerikansk valnød og bordplade i mørk wenge som giver en flot kontrast til alt det lyse, endvidere med spise-plads til 6-8 personer. En helt unik og meget lys lejlighed med byens flotteste udsigt.

Book en fremvisning af Nybrogade 24, 2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.