Nicolai Eigtveds Gade 34, 2. th., 1402 København K

Kvadratmeter
223
Værelser
5
Energimærke
C
Byggeår
2000

Stor altan direkte til kanalen

KVARTERET: Attraktivt beliggende kvarter i det lille eksklusive hjørne af Christianshavn mod vandet og byen. Kun få minutters gang til Christianshavns Torv med indkøbsmuligheder og Metro. Såvel City som lufthavnen nås på ganske få minutter. En oase midt i den pulserende metropol.

EJENDOMMEN: Bebyggelsen, der i 2000 blev præmieret af Københavns Kulturfond er en moderne fortolkning af de historiske pakhuse nord for Knippels bro. Mod havnen er bygningen let i glas og kobber. Bygningen står om dagen som et mørkt, elegant glashus - mens det om aftenen funkler med lys indefra, der spejler sig i både havn og kanal. Energimærke: C.

LEJLIGHEDEN: Sjælden udbudt liebhaverlejlighed med stor altan mod vandet og med en fantastisk planløsning. Via den eksklusive trappeopgang med elevator træder du ind i en unik højloftet og moderne bolig indeholdende hall med adgang til 2 gode soveværelser med garderobeskabe og 2 flotte badeværelser med håndklædevarmer, mosaiksten, det ene med badekar. Kæmpe opholdsstue med kig til kanalen og til den Sorte Diamant. Kæmpemæssig spisestue med samme skønne udsigt og med adgang til lækkert spisekøkken, hvor der er udsigt til Christianshavns tage og spir. Fra spisestuen er der adgang til kæmpe master bedroom med udgang til stor sydvendt altan med kig til vand, by, tårne, Tivoli m.m. En helt igennem unik bolig der fremstår indflytningsklar med store panoramavinduer til alle sider.

Book en fremvisning af Nicolai Eigtveds Gade 34, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.