Hammerensgade 8, 3. th., 1267 København K

Kvadratmeter
92
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1939

Elevator og 2 altaner

KVARTERET: Et attraktivt, hyggeligt og grønt kvarter i den stille ende af byen. Kun få minutters gang til såvel Kongens Nytorv som til Langelinie og Nyhavn. Masser af grønne arealer på Kastellet og Churchillparken. Gode transport- og indkøbsmuligheder i området omkring Store Kongensgade og ved Østerport S-station.

EJENDOMMEN: Fantastisk smuk og meget karakteristisk hjørneejendom. Ejendommen, der er tegnet af Ib Lunding, er opført i 1939. Ejendommen, der er fredet, er opført i røde sten og har tegltag. Velfungerende ejendom med dørtelefon, elevator, fællesvaskeri, fællesgård, kabel-TV og kælderrum. Energimærke: Fredet.

LEJLIGHEDEN: Fantastisk attraktiv og velvedligeholdt 3 værelses lejlighed med mange spændende detaljer. Fra det smukke trappeforløb med elevator, træder du ind i en stor møblerbar entre, stor opholdsstue med udgang til lille altan, hvorfra du kan nyde udsigten over Churchillparkens grønne arealer. Såvel fra entreen som fra opholdsstuen er der adgang til lille spisestue med vindue. Derudover stort rummeligt soveværelse med direkte adgang til stort lækkert karbadeværelse i hvidt med det oprindelige sorte terazzogulv. Fra soveværelset er der ligeledes udgang til lille altan. Smukt nyistandsat køkken med hvide elementer. Der er her tale om en lejlighed langt udover det sædvanlige med én af byens bedste beliggenheder.

Book en fremvisning af Hammerensgade 8, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.