Nybrogade 24, 4., 1203 København K

Kvadratmeter
162
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1730

Udsigtslejlighed med 2 badeværelser.

KVARTERET: Attraktivt og stille kvarter ved Frederiksholms Kanal, der byder på hyggelige stræder med mange specialforretninger og fantastiske caféer og restauranter. Der er kun få minutters gang til havnefronten og til Strøget og Rådhuspladsen med gode transportmuligheder.

EJENDOMMEN: Flot renoveret ejendom fra 1730 med murstensfacade og tegltag. Ejendommen har hyggelig brostensbelagt gård og præsentabel opgang med blå løber som fører dig op til denne smukke lejlighed. Ejendommen har dørtelefon og kabel-TV. Energimærke: Fredet.

LEJLIGHEDEN: Unik udsigtslejlighed med mulighed for udnyttelse af tagetagen. Fra den smukke præsentable trappeopgang træder du ind i fordelingsentre med adgang til flot flisebeklædt karbadeværelse med udsigt til byens tårne. Kæmpe køkken/alrum med lækkert Koch køkken og lille altan samt adgang til den uudnyttede tagetage, der er en del af lejligheden. 2 store stuer ensuite mod kanalen med smukt udsyn mod havnefronter og Amager. Herfra er der adgang til 2 soveværelser, det ene mod gården samt garderobeværelse. Bagerst i lejligheden findes flot flisebeklædt brusebadeværelse. Lejligheden fremtræder flot og indflytningsklar overalt med bræddegulve, fyldingsdøre og forsatsvinduer.

Book en fremvisning af Nybrogade 24, 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.