Brinkevej 4 7., 3770 Allinge

Kvadratmeter
83
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1919 / 2018

Totalistandsatte ferielejligheder ved Allinge med havudsigt

Kvarteret
Brinken ligger højt over kysten og alligevel tæt på det lille hyggelige fiskerleje, Tejn-Sandkås, syd for Allinge med det velkendte folkemøde. Her finder du restauranter og byliv, når du blot har brugt nogle minutter på den smukke kyststi. Besøg også den lokale isbar, der er nomineret til verdens bedste is.

Ejendommen
Brinken består af et smukt hovedhus med flere små omkringliggende bygninger, ialt 7 ferielejligheder. Hovedejendommen er opført i 1919 og fremstår i dag med hvide murstensfacader og tegltag/tagpap. Udover lejlighedernes egne terrasser er der et stor grønt fællesareal og privat parkeringsplads til alle lejligheder.

Lejlighederne
Alle ferielejlighederne på Brinken er totalistandsat fra inderst til yderst i materialer af bedste kvalitet. Fra flere af ferielejlighederne er der den skønneste udsigt udover havet. Alle lejligheder har store private terrasser med masser af sollys. De yderst veldisponerede ferielejligheder har lækre lyse elementkøkkener med alt i hårde hvidevarer fra Gorenje by Starck og brusebadeværelser med gulvvarme og mulighed for tilslutning af vaskemaskine og tørretumbler. Alle rum er lyse og fremstår nymalet i hvid på vægge og lofter. Der er nye store vinduespartier med nye termovinduer fra Rationel. Alt elektricitet, rørføring og kloakledninger er nye, ligesom alle rum har nye laminatgulve i røget eg. Her finder du nogle helt unikke ferielejligheder med en helt unik beliggenhed.

Book en fremvisning af Brinkevej 4 7.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.