Sankt Gertruds Stræde 6B, 1., 1129 København K

Kvadratmeter
52
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888
KVARTERET: Her finder du én af de små hyggelige gader i det indre København, hvor der stadig står ejendomme fra før Den store Brand. Denne lille hyggelige gade forbinder Rosenborggade med Kultorvet, hvor du finder et stort udbud af spændende specialforretninger og hyggelige caféer. Der er kun få skridt til byens oase, Kongens Have og gode transportmuligheder ved Nørreport S-station og Metroen.

EJENDOMMEN: Smuk klassisk murstensejendom der er opført i 1737. Ejendommen, der naturligvis er fredet, fremstår med flot gulpudset facade og bindingsværksfacade mod gårdsiden. Ejendommen har tegltag og smuk og charmerende brostensbelagt fællesgård. Der er flot portparti og trappeopgang. Derudover har ejendommen dørtelefon, fællesgård og kabel-TV. Der er loftrum til de enkelte lejligheder.

LEJLIGHEDEN: Fra trappeopgangen træder du direkte ind i denne smukke og charmerende Citylejlighed. Lejligheden indeholder lys og rummelig stue med 2 vestvendte vinduespartier mod Sankt Gertruds Stræde, pænt soveværelse ligeledes vendt mod gaden. Derudover flot flisebeklædt brusebadeværelse med italienske gulvklinker og hvide fliser på væggene. Fra lille mellemgang med garderobeskabe, er der adgang til flot elementkøkken i hvidt med lille spiseplads med morgensol, alt i hårde hvidevarer og smukt kig til den hyggelige fællesgård. Lejligheden fremstår overalt med flotte nyafhøvlede bræddegulve, fyldingsdøre og forsatsvinduer. En charmerende lille perle, som er klar til en ny ejer.

Book en fremvisning af Sankt Gertruds Stræde 6B, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.