Amerika Plads 12, 3. -4., 2100 København Ø

Kvadratmeter
83
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888
KVARTERET: Nyt spændende kvarter lige ved Langelinie. Kvarteret, der er i rivende udvikling, bærer præg af nye spændende arkitektoniske perler. Der er kun få minutters gang til både Langelinie og Kastellets grønne arealer. Der er gode indkøbsmuligheder lige ved døren.

EJENDOMMEN: Flot nyopført ejendom fra 2007. Denne store og markante beboelsesejendom fremstår med flot hvidpudset murstensfacade og built-up tag. Ejendommen har alle moderne faciliteter såsom dørtelefon med kamera, elevator, affaldsskakt, kabel-TV og fællesgård.

LEJLIGHEDEN: Flot og yderst veldisponeret lejlighed med lys fra flere sider. Fra elevatoren og den smukke trappeopgang, træder du ind i møblerbar fordelingsentre med garderobeplads. Fra entreen er der adgang til stort flisebeklædt brusebadeværelse med opmuret bruseniche, gulvvarme, loftspots og vaskesøjle. Stor lys opholdsstue med lys fra flere sider og i åben forbindelse til lækkert køkken med alt i hårde hvidevarer. Fra stuen er der udgang til stor altan med kig til flere sider. Fra stuen er der adgang til stort soveværelse med indbyggede garderobeskabe. Samme størrelse værelse findes med adgang fra fordelingsentreen og med fransk altan. Derudover stort og rummeligt deoptrum i selve lejligheden. Lejligheden fremstår naturligvis indflytningsklar overalt med flotte bræddegulve og termovinduer.

Book en fremvisning af Amerika Plads 12, 3. -4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.