Andreas Bjørns Gade 18, 4. th., 1428 København K

Kvadratmeter
52
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1901
KVARTERET: Ejendommen ligger på charmerende brostensbelagt gade på Christianshavns. Tæt på hyggelige caféer, Metroen, Holmen og inden længe er der gangbro over til City fra Den Grønlandske Handelsplads.

EJENDOMMEN: Super charmerende ejendom med fjernvarme, dørtelefon, cykelparkering i gården samt depotrum til lejligheden, endvidere er der nyt gårdmiljø fra 2005, tag fra 1989 og termovinduer 1998. Stort vaskeri i gadeplan. Andreas Bjørns Gade har sit navn efter storkøbmanden Andreas Bjørn ( 1703 - 1750 ). Oprindelig var det fortrinsvis arbejderne på B&W samt Holmen, der beboede boligerne. De cirka 400 lejligheder er i dag er en af Danmarks største ejerforeninger. (Energimærke D)

LEJLIGHEDEN: Fordelingsentré, pænt køkken med kig til gården, fint badeværelse. Rummeligt soveværelse med rigelig plads til skab, seng mv., der ligger stille mod gården. Stor stue med gode indretningsmuligheder og udgang til stor altan med masser af sol.

Ideel som delelejlighed eller et fornuftigt forældrekøb. Lejligheden skal bare ses, hvis du leder efter en lejlighed med en god beliggenhed på Christianshavn og til en super attraktiv pris

Book en fremvisning af Andreas Bjørns Gade 18, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.