Trondhjemsgade 3, 2. tv., 2100 København Ø

Kvadratmeter
171
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1907
Elevator i Ambassadekvarteret

KVARTERET: Roligt beliggende på en af Østerbros bedste adresser i det yderst eftertragtede ambassadekvarter, bag Østerport og i gåafstand til Kastellet, Langelinie og Østre Anlæg. Trondhjemsgade udgør sammen med Trondhjems Plads, Bergensgade og Kristianiagade et eksklusivt og eftertragtet kvarter, som er præget af smukke gamle og markante bygningsværker.

EJENDOMMEN: Bygningen er opført i 1907, i smukke rødsten og med brug af fine materialer, der stadig vækker håndværkernes beundring. Således er vinduesrammerne selv mod gårdsiden lavet af pommersk fyr. Smuk opgang med elevator og dekorationer hele vejen op. Ejendommen er i rigtig god stand med nyere tag, gårdmiljø, omfangsdræn mv. Lejligheden har brugsret til stort tinglyst loftrum på tinglyst 16kvm/ BBR 34kvm. dvs. Lejligheden er 171 BBR kvm + 34kvm BBR på loftet = ialt 205 kvm / Lejligheden er 157 tinglygst kvm + 16 tinglyste kvm på loftet ialt 173 kvm.

LEJLIGHEDEN: Denne istandsatte og imponerende liebhaverlejlighed har en smuk lofthøjde med stuk samt pragtfulde vinduespartier. Lejligheden er stilfuldt og nænsomt restaureret med respekt for det herskabelige udtryk og de arkitektoniske detaljer. Alle vægge er glatte, nypudsede og nymalet, ligesom alt træværk er omhyggeligt istandsat og hvidmalet. Denne 4-værelses lejlighed har en ideel rumfordeling uden spildplads. Den består af en stor lys entre, stor og lys stue med gulve i massiv egeparket og dobbelte fyldningsdøre samt en pragtfuld spisestue med smuk stukkatur. Stort masterbedroom med skabsvæg og badeværelse. Endvidere er der bag køkkenet et børne- eller gæsteværelse med tilstødende gæstetoilet og mulighed for opsætning af brus.

Book en fremvisning af Trondhjemsgade 3, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.