Vigerslev Allé 212, 2500 Valby

Kontant
4.150.000
Udbetaling
210.000
Ejerudgift/md.
5.174
Varme/md.
1.333
Kvadratmeter
159
Værelser
6
Energimærke
D
Byggeår
1939

Stille og ugeneret baghave - Skønt rækkehus på 159m2 + 33m2 kælder med dejlig have

Kvarteret
I skønne og stille omgivelser lige ved Vigerslevparken ligger dette flotte rækkehus. Her er du i gåafstand til indkøb og offentlig transport og indenfor cykelafstand har du den centrale del af Valby. I kvarteret er der mange børnefamilier og der er et godt sammenhold beboerne imellem.

Ejendommen
I 2008 er der bygget flot og meget anvendelig 1. sal på disse rækkehuse. Til huset er der også privat have, med et fint lille skur til opbevaring. Huset opvarmes med fjernvarme og kælderen er fint udnyttet.. Nemme og gode parkeringsmuligheder lige ved huset. Rækkehuset har en skøn terrasse lige uden foran alrummet.

Indretning
Entré giver adgang til alle husets 3 plan. I stueplan er der pænt køkken med dejligt lysindfald. I stueplan er der fint gæstetoilet og skøn stue med direkte udgang til privat terrasse og have Derudover et stort værelse. 1. salen indeholder flisebadeværelse og 3 store værelser. I disse 2 værelser er der højt til loftet og ovenlys og dermed et dejligt lysindfald. Væggen mellem værelserne kan nemt fjernes, hvis man ønsker stor stue. Derudover et ekstra værelse. Kælderen indeholder vaskerum samt et godt disponibelt rum. Denne bolig henvender sig til den store familie. Skøn bolig med et rigtig flot lysindfald. Overflod af værelser/ kvardratmeter, til at boltre sig i.

Book en fremvisning af Vigerslev Allé 212

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.