Peblinge Dossering 4, 3. tv., 2200 København N

Kvadratmeter
85
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1861

Charmerende parlejlighed med altaner og udsigt til Søerne

Kvarteret
Peblinge Dosseringen ligger i den hippe og livlige del af Nørrebro. Kvarteret er kendt for sine hyggelige og specielle caféer, fx Nørrebro Bryghus, økologiske butikker og spisesteder i mange prisklasser, så I kan spise ude både onsdag og lørdag. Fra udsigtslejligheden kan I holde øje med gadelivet omkring den kendte Dronning Louises Bro, der forbinder jeres nye kvarter med København City.

Ejendommen
Fra lejligheden kan I se det hele sådan lidt fra oven, og samtidig sætte pris på, at der er stille og roligt omkring selve ejendommen. Det er en klassisk murstensejendom fra 1861, der fremstår flot med gul facade og rødt tag i tegl. Ejendommen har fjernvarme, kabel-tv, fællesgård og loftrum. Og der er dørtelefon. Fælleslånet er indfriet for lejligheden.

Lejligheden
Lejligheden med den fantastiske udsigt appellerer i den grad til liebhavere. Fra trappen kommer I direkte ind i en stor opholdsstue med masser af vinduesfag, der vender mod søerne. Der er udgang til en altan, hvor I nok skal regne med at bruge en del timer. Fra opholdsstuen er der adgang til endnu et udsigtsværelse. Stuen er åben til et pænt køkken med hårde hvidevarer og med udgang til den anden altan, der vender mod gården. Dér vil I sikkert ofte nyde jeres aftensmad. Lejligheden har et pænt flisebadeværelse med brus og vaske- og tørremaskine. Soveværelset, der vender mod gården, har indgang fra opholdsstuen. En helt igennem skøn bolig til et par med sans for kvalitetslivet i byen.

Book en fremvisning af Peblinge Dossering 4, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.