Knabrostræde 25, st. th., 1210 København K

Kvadratmeter
50
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1838

Charmerede Citylejlighed

Kvarteret
Yderst attraktivt og stille kvarter mellem Stræderne og Frederiksholms Kanal. Kvarteret byder på små charmerende brostensbelagte stræder med mange hyggelige caféer og specialforretninger. I løbet af sommeren vil Metroen være få hundrede meter væk. Såvel Kongens Nytorv som Rådhuspladsen er i kort gåafstand der fra.

Ejendommen
Flot og velvedligeholdt hjørneejendom, der er opført i 1838. Ejendommen, der er fredet, har pudset murstensfacade og tegltag. Flot tæppebelagt trappeopgang og kig til brostensbelagt gård med lille grøn krog og cykelparkering. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV, kælderrum og fællesvaskeri. Energimærke: Fredet.

Lejligheden
En rigtig charmerende lejligheden der trænger til nyt køkken og bad. Fra den flotte trappeopgang træder du ind i entre med garderobeskab. Ældre badeværelse med separat brus og vindue mod gården. Stort soveværelse med 2 flotte vinduespartier mod Snaregade. Stor vinkelstue mod i åben forbindelse til gammel og slidt elementkøkken. Den lyse stue er opdelt i et opholdsafsnit og et spiseafsnit. Lejligheden fremtræder slidt overalt, men har flotte bræddegulve og paneler ved vinduerne. Her er mulighed for at få fingrene i en charmerede Ctiy lejlighed.

Book en fremvisning af Knabrostræde 25, st. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.