Kærskiftevej 25, 2500 Valby

Kvadratmeter
159
Værelser
7
Energimærke
D
Byggeår
1939

Stille beliggende baghave - Skønt rækkehus på 159m2 + 37m2 kælder med dejlig have

Kvarteret
I skønne og stille omgivelser lige ved Vigerslevparken ligger dette flotte rækkehus. Her er du i gåafstand til indkøb og offentlig transport og indenfor cykelafstand har du den centrale del af Valby. I kvarteret er der mange børnefamilier og der er et godt sammenhold beboerne imellem.

Ejendommen
I 2008 er der bygget flot og meget anvendelig 1. sal på disse rækkehuse. Til huset er der også privat have, med et skur til opbevaring. Huset opvarmes med fjernvarme og kælderen er fint udnyttet. Nemme og gode parkeringsmuligheder lige ved huset. Rækkehuset har en skøn terrasse lige uden foran alrummet.

Indretning
Entré giver adgang til alle husets 3 plan. I stueplan er der gammelt køkken med dejligt lysindfald. I stueplan er der fint gæstetoilet og 2 skønne stuer, heraf en med direkte udgang til privat terrasse og have Derudover et stort værelse. 1. salen indeholder 4 store værelser. 2 af dem, er der højt til loftet og ovenlys og dermed et dejligt lysindfald. Væggen mellem værelserne kan nemt fjernes, hvis man ønsker stor stue. Kælderen indeholder badeværelse samt et godt disponibelt rum. Denne bolig henvender sig til den store familie. Skøn bolig med et rigtig flot lysindfald. Overflod af værelser/ kvardratmeter, til at boltre sig i.

Book en fremvisning af Kærskiftevej 25

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.