Birkedommervej 18, 2. tv., 2400 København NV

Kvadratmeter
61
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1934
LEJLIGHEDEN: Fordelingsentre. Pænt hvidt flisebadeværelse i en rigtig god størrelse med terrazzogulv. Lækkert køkken med ugeneret kig over gården og over 100 meter til næste ejendom. Dejligt værelse med fransk altan og masser af plads, hvilket gør lejligheden ideel til delelejlighed. Dejlig stue med godt stort vinduesparti. Stuen er stor og der er sol gennem vinduerne, da den er sydvendt. Der er i lejligheden
pæne gulve og termovinduer.

EJENDOMMEN: Nydelig rødstensejendom opført i 1934 med franske altaner, termoruder, dørtelefon og Fjernvarme. Der er et lækkert gårdmiljø med masser af sol, bl.a. med opstillet grill. Der er brugsret til loftsrum.

KVARTERET: Birkedommervej er en stille sidegade til Frederiksborgvej med rigtige gode parkeringsforhold. Området byder på mange indkøbsmuligheder samt Nørrebro Bycenters pulserende liv. Herudover er der hurtige transportforbindelser til "brokvarterene", Frederiksberg samt "City" via bl.a. Nørrebro station.

Book en fremvisning af Birkedommervej 18, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.