Øster Farimagsgade 28A, 3. th., 2100 København Ø

Kvadratmeter
92
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1990
Panoramaudsigt til Kartoffelrækkerne ! - Elevator - Altan

KVARTERET: Beliggende mellem Østre Anlæg og søerne lige ved kartoffelrækkerne ligger denne skønne lejlighed. En oase af ro og atmosfære og lige rundt om hjørnet findes hyggelige caféer/restauranter og et inspirerende handelsliv med mange special-butikker. Desuden tæt på Kongens Have og Nørreport station.

EJENDOMMEN: Nyere ejendom fra 1990 med elevator. Hyggeligt gårdmiljø med masser af luft omkring. Kælderrum, stor cykelkælder og et lækker vaskeri.

LEJLIGHEDEN: Fin fordelingsentré. Stor stue med altan med en fantastisk udsigt over Søerne og Kartoffelrækkerne. Fra stuen er der indgang til et stort udsigtssoveværelse. Udsigten fra værelset gør det svært at falde i søvn, men nemt at vågne op ! Et soveværelse stille beliggende mod den grønne gård. Stort spisekøkken med kæmpe vinduesparti mod gården. Lækkert flisebadeværelse i en skøn størrelse med separat brus

Kom og oplev denne unikke bolig !

Book en fremvisning af Øster Farimagsgade 28A, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.