Store Kongensgade 92C, st., 1264 København K

Kvadratmeter
98
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1903

Privat terrasse i stille gård

Kvarteret
Attraktiv beliggende ejendom i baghuset af Porcelænsgården. Der er kun få hundrede meter til både Kongens Have og Kastellet. Alle byens seværdigheder ligger lige udenfor hoveddøren. Amalienborg, Marmorkirken, Kastellet, Nyboder, Kongens Nytorv, Nyhavn, Langelinie m.v. Gode indkøbsmuligheder lige om hjørnet. Til sommmer 2019 åbner metro stationen ved Marmorkirken, kun 50 meter fra hovdetdøren. Det er nemt at parkering i sidegadernem, da der er meget erhverv i området.

Ejendommen
Porcelænsgården blev omdannet til ejerlejligheder i 2005. Ejerforeningen består af forhus, mellemhus og baghus er stadig i meget fin stand. Der er dørtelefon, kabel-TV, cykelparkering og stort pulterrum i kælderen. Der er mulighed for at leje endnu et pulterrum, hvis dette ønskes.

Lejligheden
Superflot og veldisponeret lejlighed med masser af lys. Via det store portparti og den fine gårdhave kommer du til denne super lejlighed. God entré med adgang til stort Master bedroom på over 20 m2, der har sit eget lækre walk-in closet. Fra entreen er der ligeledes adgang til det store badeværelse med separat brus, væghængt toilet og vaskemaskine/tørretumbler. Skønt køkken alrum som er i åben forbindelse med stuen. Fra stuen, hvor der er mange vinduer, er der udgang til stor privat terrasse med plads til spisende gæster. Fra stuen er endvidere adgang til lejlighedens andet soveværelse, der ligeledes ligger vendt mod den stille ugenerede fællesgård. Det er muligt at lave direkte udgang til gårdterrasse (sælger har tilladelsen)

Book en fremvisning af Store Kongensgade 92C, st.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.