Strandgade 87B, 1. tv., 1401 København K

Kvadratmeter
142
Værelser
5
Energimærke
A2015
Byggeår
2015

Liebhaverlejlighed uden bopælspligt på Krøyers Plads, med altan og udsigt til vandet samt privat p-plads

Kvarteret
Liebhaverlejligheden er beliggende på det charmerende Christianshavn i Danmarks første Svanemærkede byggeri på Krøyers Plads. Herfra er der udsigt over Københavns Havn, Skuespilhuset, Ofelia plads med Marmorkirkens flotte kuppel i baggrunden. Kunst, kultur og mange gourmetoplevelser ligger i gåafstand på Christianshavn såvel som via Inderhavnsbroen til bl.a. Nyhavn, Kongens Nytorv og Den Indre By. De daglige indkøb foretages bekvemt i Føtex Food, som ligger i stueetagen i naboejendommen.

Ejendommen
Ejendommen vandt MIPIM prisen i 2015, som verdens bedste boligbyggeri, hvor arkitekturen er tilpasset til områdets op til 300 år gamle pakhuse, men med et nyt og spændende arkitektonisk udtryk. Trappeopgangen har elevator til samtlige etager og som tillige fører ned til kælderen med depotrum, cykelparkering og ejendommens private parkeringspladser. En beboerkajakklub, restauranter, cafe, supermarkedet ligger alle indenfor området.

Lejligheden
Spændende lejlighed med maritim udsigt. Entre og en fordelingsgang med mange skabe og adgang til tre rummelige soveværelser, alle med en fransk altan. Herudover er der to badeværelser, det største med vaskesøjle. Køkkenet ligger i åben forbindelse med spiseafdelingen og videre herfra udgang til altanen og dens udsigt. I den anden ende af det store opholdsrum ligger dagligstuen. Herfra kan man også nyde den flotte udsigt til havneløbet gennem det store panoramavindue. Hele lejligheden har flotte brede Dinesen plankegulv og badeværelserne er indrettet med smagfulde fliser. Der er gulvvarme i hele lejligheden. Lejligheden er uden bopælspligt og står i indflytningsklar stand til den rigtige liebhaver.

Book en fremvisning af Strandgade 87B, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.