Borups Alle 150A Baghus., 2000 Frederiksberg

Kvadratmeter
165
Værelser
5
Energimærke
A2010
Byggeår
1918 / 2014
BAGHUS MED TRAPPE TIL GÅRDHAVE OG PRIVATE PARKERINGSPLADSER

KVARTERET: Baghuset er beliggende på det eftertragtede Frederiksberg kun 2 km fra Søerne - nærmere betegnet lige ved krydset Borups Allé og Nordre Fasanvej. Ejendommen ligger tæt på Fuglebak-ken Station og den kommende METRO station ´ved Jagtvejen´ ligger kun 1km væk. Derudover er der gåafstand til indkøb, caféer, spisesteder samt specialforretninger. Skal du ud af byen, starter Hillerødmotorvejen få minutters kørsel fra lejligheden.

EJENDOMMEN: Denne ny renoverede lejligheden er beliggende i et stille fritstående bag-hus. Ejendommen er tegnet af arkitekt, Kristen Gording og opført i 1918. Ejendommen fremstår med hvidpudset facade, nye antracitgrå træ-/aluminiums vinduer med lavenergiruder og nye sortglaserede tagsten. I baghuset var der de første mange år produktion for "Heinr. H. Matthiessen, Fabrik for Lædervarer". Senere blev baghusets kælder, stueplan og 1. sal, ombygget til Københavns Hattefabrik, der havde produktion i alle tre etager. Der er mulighed for leje af p-plads til kr. 10 pr. måned. Endvidere er der udendørs overdækket rum til cykler, barnevogne mv. samt kælderrum på cirka 6m2. Det er tilladt at holde hund.

LEJLIGHEDEN: Skøn veldisponeret lejlighed højt beliggende med trappenedgang til gårdhave. Lækkert køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Her kan hele familien nyde hinanden og været samlet i lejlighedens hjerte. Lejligheden har 3 store gode soveværelser så der er plads til hele den store familie. Endvidere 2 super tjekkede badeværelser opført i lækre materialer. Lejligheden fremstår med 25cm brede Douglas plankegulve, spartlede gipslofter og delvist rå vægge.

Book en fremvisning af Borups Alle 150A Baghus.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.